Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Oletko kokeillut siltakeinua tai jääkiipeilyä? Jyväskylän Huvimestari Toni Leppänen kehitti harrastuksestaan ammatin

Jyväskylän Huvimestari Toni Leppänen järjestää asiakkailleen elämyksiä siltakeinun, köysilaskeutumisen sekä kiipeilyn parissa. Kiinnostus elämysten tarjoamiseen löytyi oman harrastuksen kautta, ja pikkuhiljaa vuosien myötä toiminta kasvanut ammatiksi asti. Myös tarjonta on laajentunut kalliokiipeilystä ja köysilaskeutumisesta siltakeinuun sekä jääkiipeilyyn.

Koronarajoitukset eivät ole vaikuttaneet Leppäsen toimintaan. Pienenä toimijana ja pieniä ryhmiä kerallaan käsiteltäessä ulkona suoritettavat aktiviteetit ovat olleet turvallisia poikkeusaikana.

Leppäsen mukaan asiakkaat ovat usein polttariporukoita, kesälomareissulla olevia, syntymäpäiviä viettäviä sekä yritysryhmiä.

Turvallisuudesta ei Leppäsen mukaan arvatenkaan tingitä. Kaikkia köysiä on vähintään tuplasti ja ne kestävät kahdentuhannen kilon painon. Siltakeinussa edellytetään 16 vuoden ikää, eikä aktiviteetti sovi raskaana oleville. Köysilaskeutumisessa ja kiipeämisessä ei ole rajoituksia. Päihtyneenä ei aktiviteetteja pääse harrastamaan.

Kuuntele koko podcast alta.