Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Vesangan eläkkeensaajat tietävät, että monet jutut on itse vaan koettava!

Jukka Parkkinen

Vuorossa oli hiukan erilainen toimintapäivä helteisenä tiistaina 27.7. Kohteena oli Korpilahden Puolakalla ennen Oravivuorea oleva Elämyspuisto A&A .

Idea retkestä lähti Korpisen Railin ja Hautasen Sepon visiitistä kyseisessä paikassa seurassani aiemmin kesällä. Aluksi kyselivät muut että mikä paikka se semmoinen elämyspuisto on ja missä se oikein on?

Siihen Raili sanoi ykskantaan että käydään katsomassa!

Monet jutut on itse koettava. Autosaattue, jota minun oli ilo johdattaa, lähti puolenpäivän aikaan Ruokkeelta kohti määränpäätä ja Muuramessa letkaan liittyi puolet lisää autoja .Perillä Mannisen Antero otti vieraat vastaan sekä teki esittelykierroksen .Ensin vieraat nauttivat maistuvat kahvit talkoilla tehtyjen syötävien kanssa ja tämän jälkeen oli kiertelyä omaan tahtiin.

Ilmassa oli iloista mieltä ja paikan ihastelua. Makkaranpaiston jälkeen oli loppupuheiden aika. Kaikki saivat paikan emännältä Annelilta muiston matkaansa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut