Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poken opiskelijoiden ja henkilökunnan pop up -koronarokotukset järjestetään oppilaitoksilla – Äänekoskella myös ulkopaikkakuntalaiset opiskelijat ovat oikeutettuja piikkiin, tehostepäivät marraskuussa

Opiskelijoiden ja henkilökunnan koronarokotukset järjestetään Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopistossa (Poke) Äänekoskella ja Laukaassa elo-syyskuussa, Poke kertoo tiedotteessaan.

Äänekoskella Piilolan kampuksella rokotuspäivä on torstaina 19. elokuuta ja Opinahjon kampuksella torstaina 2. syyskuuta. Tällöin annetaan vain ensimmäinen rokotus. Ensimmäisen piikin jo aiemmin saaneiden tulee siis ottaa toinen rokotuksensa terveyskeskuksesta annetun aikataulun mukaan.

Rokotuksia annetaan ilman ajanvarausta koulupäivän aikana kello 9-15.30 kummankin kampuksen liikuntasalissa. Rokotukseen voivat mennä myös Äänekoskella opiskelevat ulkopaikkakuntalaiset opiskelijat.

Laukaassa Poken opiskelijat voivat mennä rokotukseen ilman ajanvarausta koulupäivän aikana Sydän-Laukaan koululla 17., 18., 24., 27.8. ja 2.9. kello 9-14.30.

Ensimmäisen koronarokotteensa Poken rokotuspäivissä ottaville järjestetään tehosterokotuspäivät marraskuussa. Myös tehostepiikin saa koululla.