Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Poken opiskelijoiden ja henkilökunnan pop up -koronarokotukset järjestetään oppilaitoksilla – Äänekoskella myös ulkopaikkakuntalaiset opiskelijat ovat oikeutettuja piikkiin, tehostepäivät marraskuussa

Ensimmäisen koronarokotteensa Poken rokotuspäivissä ottaville järjestetään tehosterokotuspäivät marraskuussa. Mikko Manninen
Niklas Pelkonen

Niklas Pelkonen

Opiskelijoiden ja henkilökunnan koronarokotukset järjestetään Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopistossa (Poke) Äänekoskella ja Laukaassa elo-syyskuussa, Poke kertoo tiedotteessaan.

Äänekoskella Piilolan kampuksella rokotuspäivä on torstaina 19. elokuuta ja Opinahjon kampuksella torstaina 2. syyskuuta. Tällöin annetaan vain ensimmäinen rokotus. Ensimmäisen piikin jo aiemmin saaneiden tulee siis ottaa toinen rokotuksensa terveyskeskuksesta annetun aikataulun mukaan.

Rokotuksia annetaan ilman ajanvarausta koulupäivän aikana kello 9-15.30 kummankin kampuksen liikuntasalissa. Rokotukseen voivat mennä myös Äänekoskella opiskelevat ulkopaikkakuntalaiset opiskelijat.

Laukaassa Poken opiskelijat voivat mennä rokotukseen ilman ajanvarausta koulupäivän aikana Sydän-Laukaan koululla 17., 18., 24., 27.8. ja 2.9. kello 9-14.30.

Ensimmäisen koronarokotteensa Poken rokotuspäivissä ottaville järjestetään tehosterokotuspäivät marraskuussa. Myös tehostepiikin saa koululla.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut