Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ruuhka Jyväskylän koronatestauksessa purettiin viikonloppuna – Toimi nyt näin, jos epäilet tartuntaa

Ruuhka Jyväskylän koronatestauksessa on purettu, tiedotti kaupunki sunnuntai-iltana.

Viime viikolla syntynyt suma purettiin yhteistyössä yksityisten Seppälääkärien ja UpWeGon sekä Killerillä toimivan kaupungin oman testauspisteen kanssa.

Suman synnytti koronaneuvonnan puheluruuhka. Kaikille soittopyynnön jättäneille ei ehditty soittaa takaisin samana päivänä. Takaisinsoittoa odotettaessa osa jätti soittopyynnön useita kertoja, mikä kuormitti oirearviointia entisestään.

Puhelinpalvelusta vastaava ostopalvelutuottaja on nyt lisännyt resurssiaan, joten palvelut palaavat normaaliksi. Samalla yhteistyö Seppälääkäreiden kanssa päättyy niin, että maanantaista (23.8.) alkaen aikoja ei voi enää varata Seppälääkäreiltä.

Maanantaista lähtien koronatesteihin pääsee tekemällä oirearvion Omaolo-palvelussa tai soittamalla kaupungin koronaneuvontaan. Testejä otetaan Killerillä tai UpWeGon pisteellä Jyväskylän keskustassa.

Koronan neuvontanumero Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten asukkaille palvelee numerossa 014 266 0133 (ma–pe klo 8–16, la–su klo 9–15).

He, jotka ovat saapuneet maahan ulkomailta ja odottavat pääsyä tai ajanvarausta 72 tunnin näytteeseen, varaavat ajan Finentry-verkkopalvelussa.