Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Keskussairaalantie kannattaa ensi viikolla kiertää Jyväskylässä – myös Yliopistonkadulla ja Kansakoulukadulla voi varautua tietyömaihin

Työmaan kohdalla on 30 km/h nopeusrajoitus ja hidastetöyssyt, jotta ajonopeudet saadaan pidettyä alhaisina. Saara Karttunen

Tea Rissanen

Keskussairaalantien sijaan Jyväskylässä kannattaa nyt suosia muita reittivaihtoehtoja. Saneeraus- ja rakentamistyöt etenevät työmaalla vaiheeseen, jossa vesihuoltolinjoja rakennetaan Kramsunkadun risteyksen kohdalla Keskussairaalantien poikki. Autoliikenne kuitenkin mahdollistetaan Keskussairaalantiellä molempiin suuntiin ajosiltoja käyttäen. Työmaan kohdalla on 30 km/h nopeusrajoitus ja hidastetöyssyt, jotta ajonopeudet saadaan pidettyä alhaisina.

Yhteys Seminaarinkadun suuntaan on käytössä jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Sorapintainen väylä saa asvaltin työmaan valmistuttua lokakuussa 2021.

Työt alkavat sunnuntaina 29. elokuuta illalla ja töitä tehdään viikolla 35 pääosin yöaikaan. Työmaa-alueen läheisyydessä liikkuvia pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta, sillä alueella liikkuu raskaita ajoneuvoja ja työkoneita.

Päällystystöitä tehdään yöaikaan myös Yliopistonkadulla ja Kansakoulukadulla elo–syyskuun vaihteessa. Kansakoulukadun jyrsintä ja päällystys tehdään maanantaina 6. syyskuuta alkavalla viikolla. Työn kesto on kaksi työvuoroa.

Aikataulua tarkennetaan myöhemmin, kun tiedetään, miten kaivotyöt ovat edenneet. Kaivotyöt aloitetaan maanantain ja tiistain välisenä yönä 30. elokuuta.

Töitä tehdään yötöinä kello 19–06 välisenä aikana. Tämän takia yksittäisen kiinteistön kohdalla meluhaittaa voi olla yhden yön ajan.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut