Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Muuramelainen ilmestyi Keskisuomalaisen osana – sivu puuttui

Muuramelaisen etusivu.

Keijo Lehto

Moni hieraisi silmiään torstaina, kun paikallislehti Muuramelainen ilmestyi sanomalehti Keskisuomalaisen välissä koko Keski-Suomen hämmästeltäväksi. Kyseessä oli Muuramen satavuotisjuhlaan liittyvä tempaus, ja Muuramelaisen juhlanumerossa esiteltiin muun muassa avain ainutlaatuinen digimaailmaan perustettu kotiseutumuseo.

Harmittavasti juhla-Muuramelaisesta puuttui kuitenkin yksi sivuista ja puuttuvan sivun tilalla oli vallan väärä sivu. Puuttuva sivu julkaistaan perjantaina painetussa Keskisuomalaisessa. Keskisuomalaisen verkkolehdessä puuttuva sivu on jo lisätty oikealle paikalleen.

Puuttuvalla sivulla on luettavissa kunnanjohtaja Ari Ranta-ahon terveiset ja juttu uusista tiloista lapsille ja nuorille.

Sivuvirhe johtui Lehtisepät Oy:stä, joka huolehti Muuramelaisen painamisesta. Lehtisepät kuuluu Keskisuomalainen-konserniin.

– Kävi inhimillinen virhe. Aineistoja siirrettiin painosta toiseen ja väärä sivu pääsi tuotantoputken lävitse, selittää tuotantojohtaja Jussi Porrassalmi Lehtisepistä.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut