Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Glorian pitkäaikainen työntekijä päätti seurata unelmiaan

Johanna Marttinen

Monikulttuurikeskus Glorian pitkäaikainen nuorisotyö- ja harjoitteluvastaava Tiinu Ristinen päätti seurata unelmiaan ja muuttaa Koillismaalle toiselle puolelle Suomea. Sieltä löytyi myös uusi työpaikka, ja yhdeksän tapahtumarikasta vuotta Gloriassa jäi taakse.

Keskiviikkona 1.9. vietettiin Tiinun läksiäisiä kakkukahvien merkeissä. Laulettiin ja muisteltiin menneitä yhteisiä hetkiä, itkuhan siinä tirahti naurun lomassa.

Tilanne tietysti ikuistettiin, ja kuvassa suomen kielen opas Sanna, tiedottaja Johanna, toiminnanjohtaja Arja, vapaaehtoistoiminnan vastaava Anu ja tuottaja Sara hymyilevät Tiinun takana. Lahjaksi annettiin kassillinen kaikenlaista metsässä tarvittavaa tavaraa, myös mukana muuttavat koira ja kissa saivat herkkupalansa.

Ikävä tulee puolin ja toisin, mutta päätettiin, että Glorian porukka nähdään joku päivä retkeilemässä Taivalkosken maisemissa. Ennen kuin Jyväskylä jäi taakse, Tiinun käsivarteen ilmestyi tatuointi: Asioilla on tapana järjestyä.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut