Rallivieraat tuovat tippikulttuurin tullessaan – aineeton tippi on kuitenkin ravintolapäällikön mukaan tärkeämpi

Hemingway´ssa työskentelevän Tanja Herralan työvuoro alkoi vilkkaana perjantaina puoliltapäivin. Agata Anttonen

Jyväskyläläisissä anniskelupaikoissa elää tippikulttuuri MM-rallin ajan. Tarjoilijana työskennellyt tuttavani kertoo, että vitosta suurempi tippi on ollut Jyväskylässä harvinaista, mutta hän on saanut isompiakin seteleitä ulkomaisilta vierailta. Tippiä kertyy, kun tarjoilee pöytiin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin