Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Poliisioperaatio Jyväskylän Sippulanniemessä: Etsinnässä miekalla varustautunut mies - alueella liikkumista kehotetaan välttämään

Emmi Julkunen

Poliisilla on etsintäoperaatio käynnissä Jyväskylän Sippulanniemessä Ristonmaalla. Poliisin johtokeskuksesta kerrottiin hieman yhdentoista jälkeen, että poliisi tavoittelee potentiaalisesti vaarallista henkilöä alueen maastosta.

Sisä-Suomen poliisin kello 23.40 lähetetyn tviitin mukaan kyseessä on miekalla varustaututunut mies, joka on uhannut sivullista Jyväs-Golfin päärakennuksen lähellä. Miehellä on tummat vaatteet, pituutta noin 180 senttimetriä ja mukana kassi tai miekan suojapussi. Mies puhui suomea.

Yleisjohtaja komisario Mikko Värri kertoi kahtakymmentä vaille kaksitoista, ettei aluetta ole tarkemmin eristetty vaan henkilöä etsitään laajemmin koko golfkentän alueelta. Poliisi sai tiedon tapauksesta hätäkeskuksen kautta.

Sivullisten ei tiedetä loukkaantuneen tapahtuneessa. Hänen mukaansa ei kuitenkaan voida sulkea sitä mahdollisuutta, etteikö aseistautunut mies olisi vaaraksi sivullisille.

- Yritämme parhaamme henkilön löytämiseksi, Värri totesi.

Värrin mukaan poliisi pyrkii saamaan tehtävään kaikki siihen liikenevät partionsa.

Keskisuomalaisen paikalla käyneen toimittajan mukaan puolenyön jälkeen tilanne kohteessa oli rauhallinen. Näkyvää poliisitoimintaa ei ollut havaittavissa eikä alueella ollut lainkaan ajoneuvoliikennettä tai jalankulkijoita.

Poliisi kehottaa kansalaisia varovaisuuteen ja tällä hetkellä välttämään liikkumista golfkentän lähialueilla.

Operaatio alkoi ennen kello yhtätoista. Mahdollisista havainnoista miehestä pyydetään soittamaan hätänumeroon 112.

Kartan sijaintitieto ei tarkka.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut