Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Painetun Keskisuomalaisen jakelussa on tänään ongelmia, eivätkä kaikki tilaajamme valitettavasti saa lehteä ajoissa. Tämän vuoksi näköislehtemme on avattu vapaasti luettavaksi.

Podcast | Harvian maailmanvalloitus jatkuu – kiuasmarkkina sihisee kuumana

Harvian osakekurssi on noussut vajaan parin vuoden aikana raketin lailla, kun yhtiö on takonut kvartaali toisensa jälkeen kovaa tulosta. Saunabuumin myötä kiuaskauppa hehkuu edelleen kuumana ympäri maailman. Tällä hetkellä Harvia panostaa erityisesti Aasian ja Pohjois-Amerikan markkinoihin. Minkälaisia tekijöitä saunabuumin taustalta löytyy? Tuleeko kasvun raja Harvialle vääjäämättä vastaan vai onko globaalin kiuasmarkkinan potentiaali rajaton?

Harvian tuotanto- ja hankintajohtaja Mika Suoja piipahti Henri Bergin haastattelussa Radio Keskisuomalaisen aamulähetyksessä. Tarinassa seikkaili mukana myös legendaarinen NHL-puolustaja Chris Chelios. Miksi? Kuuntele podcast, niin tämäkin asia selviää.