Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Milla Hänninen siirtyy Telialta Keskisuomalainen-konsernin kuluttajamyynnin johtajaksi

Milla Hänninen Timo Mustalampi
Jorma Rahkonen

Jorma Rahkonen

Keskisuomalainen-konsernin kuluttajamyynnin johtajaksi on nimitetty jyväskyläläinen Milla Hänninen, 43.

Kuluttajamyynnin johtajana hän vastaa konsernin kuluttajamyynnin johtamisesta ja kehittämisestä. Kuluttajamyynnin johtaja raportoi tehtävässään liiketoimintajohtajalle, jolla on kuluttajamyynnin johtoryhmävastuu konsernissa.

Hännisellä on pitkä kokemus myynnin johtamisesta Telialla, jossa hän on toiminut lähes 20 vuotta. Hän siirtyy Keskisuomalainen-konserniin Telian aluemyynnin johtajan ja Keski-Suomen paikallisjohtajan tehtävästä.

Koulutukseltaan Hänninen on BBA (Bachelor of Business Administration). Hän aloittaa tehtävässään tammikuussa 2022.

– Tehtävä, jossa voin oppia uutta ja hyödyntää osaamistani mielenkiintoisella mediatoimialalla, on tilaisuus, johon on tartuttava. Olen kiitollinen luottamuksesta ja odotan innolla tulevaa, Hänninen sanoo.

Keskisuomalainen-konserni on Suomen johtava maakunta- ja paikallismedia. Paikallisesti konsernin medioiden uutisia lukee suuri osa suomalaisista, sillä ne tavoittavat 2,1 miljoonaa lukijaa joka viikko.

– Keskisuomalainen-konsernin kuluttajamyynnin organisaatio on viime vuosina kokenut kokonaisvaltaisen uudistuksen. Kuluttajamyynnin johtajan tehtävänä on johtaa meneillään olevaa siirtymää digitilauksiin ja -lukemiseen sekä printin rinnalle että sitä korvaten, liiketoimintajohtaja Erkki Summanen sanoo.

– Hännisellä on kokemusta myynnin johtamisesta jatkuvassa murroksessa olevalla toimialalla ja muutosjohtamiseen liittyvät vastuut ovat hänen ominta alaansa. Hän tuo konserniin osaamista sekä myynnistä että teknologian hyödyntämisestä liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut