Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Juuri nyt: Katso tästä Jämsän lukion ylioppilasjuhla suorana lähetyksenä kello 18 alkaen

Kolmetoista ylioppilasta saa tänään valkolakkinsa Jämsässä. Yo-juhlaa voi seurata lukion Youtube-kanavalla. Kati Laukkanen
Tuula Puranen

Tuula Puranen

Jämsän lukion syksyn ylioppilasjuhlaan pääsee mukaan kauempaakin verkon välityksellä. Juhla lähetetään tänään perjantaina 3.12. suorana lähetyksenä lukion Youtube-kanavalla ja siitä tehdään myös tallenne. Juhla alkaa kello 18 ja se pidetään Jämsänjoen yhtenäiskoulun Paunun toimipisteessä.

Pääset juhlaan tästä:

Uusia ylioppilaita valmistuu 13. Juhlaan osallistuu lukion henkilöstön ja opiskelijoiden lisäksi uusien ylioppilaiden perheenjäseniä ja kutsuvieraita etukäteisilmoittautumisten perusteella. Juhla ei ole kaikille avoin yleisötilaisuus.

Koronatilanteesta johtuen juhlassa on vahva maskisuositus, ja illan ohjelma poikkeaa ilmoitetusta. Juhlassa ei ole yhteislauluja. Kahvitilaisuuden jälkeen ei ole muuta ohjelmaa, koska esimerkiksi tanssi luokitellaan koronan tarttumisen suhteen korkeamman riskin toiminnaksi.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut