Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eurojackpotista ei miljoonapotteja tälläkään viikolla –  ­5+1-voitto napsahti leppävirtalaiselle pelaajalle

Eurojackpotin kierroksen arvonnassa ei perjantaina löytynyt yhtään täysosumaa. Ensi viikolla Eurojackpotin potti pomppaa jo 89 miljoonaan euroon.

Kierroksen oikea rivi on 5, 31, 39, 46 ja 49. Tähtinumerot 8 ja 9.

Arvonnan suurimmat voitot lähtivät jakoon 5+1-tuloksilla, joita arvonnassa löytyi yhteensä kuusi kappaletta.

Yksi voitoista osui Pohjois-Savoon leppävirtalaiselle nettipelaajalle, joka nappasi pelillään 457 490,60 euroa. Samanlaiset voitot menivät lisäksi Saksaan, Tanskaan, Viroon, Italiaan ja Ruotsiin.

5+0-tuloksella voitti tällä kierroksella 121 100,40 euroa ja voitto-osuuksia napsahti viisi kappaletta Saksaan, yksi Tanskaan ja kaksi Suomeen. Suomen voitot osuivat lappeenrantalaiselle ja kouvolalaiselle nettipelaajalle.

Perjantai-Jokerin voittorivi on 4 5 7 2 7 7 4. Kierroksella löytyi yksi tuplattu 6 oikein -tulos, joka oli pelattu Vihdin Nummelan K-Citymarketissa. Voitto-osuus tuplatussa pelissä on 40 000 euroa. Citymarketissa pelannut voittaja ei ollut tunnistautunut Veikkaus-kortilla, joten hänen tulee lunastaa voittonsa Danske Bankista tai jostakin Veikkauksen pelisalista.

Perjantain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Marseille 80. Tonnin voittoja lähti jakoon peräti 20 kappaletta.