Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Monikulttuurikeskus Gloriassa kierrätetään

Monikulttuurikeskus Gloriassa pistettiin huhtikuun lopulla jälleen pystyyn viikon kestävä vaihtotori, jonne sai tuoda itselle tarpeetonta tavaraa kuten astioita, mattoja, leluja, koruja, laukkuja, kenkiä ja pieneksi tai suureksi käyneitä vaatteita, jotka jollekin toiselle ovat tarpeellisia.

Jyväskylään on saapunut paljon ukrainalaisia, jotka ovat löytäneet myös Glorian suomen kielen ja muut ryhmät. He penkoivat pöytiä innokkaasti ja tekivät torilla löytöjä.

Mukaan otettiin kaikenlaisia kodin tarvikkeita, takkeja ja lastenvaatteita. Nallet, nuket, reput ja pelit tekivät kauppansa. Kaikki olivat iloisia, niin tuojat kuin viejätkin. Kotona kaappeja saatiin tyhjemmiksi tavaroista, jotka löysivät tiensä uusiin kaappeihin ja koteihin.

Kirpparilla kiertelivät myös Glorian tiedottaja Johanna, Monimessin kävijät ja Glorian eläkkeellä oleva Gloria. Päivän teemana oli jätteiden lajittelu ympäristöystävällisesti. Kierrätys kannattaa aina, ja siitä saa hyvän mielen.