Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viitasaarella alkoi palo heinikon kulotuksesta – pelastuslaitos muistuttaa, että Keski-Suomessa on tiistaina voimassa ruohikkopalovaroitus

Keski-Suomen pelastuslaitos sai hälytyksen tiistaina iltapäivällä klo 15.22 maastopalosta Viitasaaren Toulaudentiellä.

Heinikon kulotuksesta lähtenyt palo tuhosi noin 0,5 hehtaaria maastoa. Pelastuslaitos on saanut palon sammutettua. Paloa oli sammuttamassa 6 pelastusyksikköä Viitasaaren paloasemalta ja Pohjois-Savosta Keiteleen paloasemalta.

Tiistaina on voimassa ruohikkopalovaroitus Keski-Suomen maakunnassa. Pelastuslaitos muistuttaa, että ruohikko- tai metsäpalovaroituksen aikana on kaikenlainen avotulenteko kielletty.

Myös Keski-Pohjanmaahan kuuluvassa Perhossa nähtiin tänään kulotuksesta alkunsa saanut maastopalo Tuomaankujalla. Paikalla oli viisi pelastuslaitoksen yksikköä ja palo saatiin nopeasti hallintaan. Hälytys tehtävään saatiin kello 15.28.

Kulotuksesta sai alkunsa palo myös Mänttä-Vilppulassa. Pirkanmaan pelastulaitos sai hälytyksen kello 17.26. Paloalue oli noin 100 neliötä ja pelastuslaitos sai palon nopeasti hallintaansa.

Myös Keski-Pohjanmaalla ja Pirkanmaalla on tiistaina voimassa ruohikkopalovaroitus.