Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Äänekoskelaisella Sari Haapamäellä on kokemusta oman hevosen syömisestä: "Ensimmäinen suupala oli vähän vaikea niellä"

Keskisuomalaisilla hevosenomistajilla on nyt pitkästä aikaa mahdollisuus viedä hevonen teurastettavaksi elintarvikekäyttöön kotimaakunnassa.

Äänekoskelainen Sari Haapamäki on parinkymmenen vuoden aikana haudannut tilansa maille Hietamalla neljä hevostaan. Kun viisi vuotta sitten tuli aika luopua Ripa-ruunasta, Haapamäki päätti, että sen lihat syödään.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 € / kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi