Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pekka Hyysalo esiintyi liikuntatapahtumassa Gradialla

Opiskelijoiden järjestämässä liikuntatapahtumassa Gradian Kukkulalla Jyväskylässä kävi vilske, kun opiskelijat testasivat erilaisia liikuntalajeja.

”Halusimme saada nuoret kiinnostumaan omasta hyvinvoinnistaan ja innostumaan liikunnasta”, kertovat opiskelijat Anu, Suvi ja Enni.

Tapahtuman pääpuhuja oli Pekka Hyysalo, jonka esitys vakavasta lasketteluonnettomuudesta kuntoutumiseen ja Fight Back -brändin perustamiseen, sykähdytti kuulijoita.

”Oli ihan mahtava puhua Gradian opiskelijoille. Nuorten liikunta ja hyvinvointi ovat lähellä sydäntäni”, totesi Hyysalo.

Liikuntatapahtuman järjestäminen on osa liikuntaneuvojien koulutusta, jota toteutetaan Gradian ja Kuortaneen Urheiluopiston yhteistyönä.

”Vain tekemisen kautta voi saada realistisen kokemuksen liikuntatapahtuman järjestämisestä. Tämä tapahtuma kertoi etenkin tekijöidensä kunnianhimosta ja osaamisesta”, sanoi Kuortaneen Urheiluopiston rehtori Tapio Korjus.