Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Suomalainen rengasuutuus ihastuttaa – arvio 130 000 kilometrin kestosta ja uusi rengas aina ilmaiseksi julkisella tiellä kuopassa hajonneen tilalle

Nokian Renkaat luottaa Pohjois-Amerikan oloihin suunniteltuun uutuuteensa niin lujasti, että sille annetaan huomiota herättävä takuu rikkoutumattomuudesta. Nokian Renkaat

Timo Nieminen

Tällä viikolla esitelty Nokian Renkaiden uusi kitkarengas Nokian One kerää myönteistä julkisuutta Pohjois-Amerikassa, jonka markkinoille se on suunnattu. Digitaalisessa julkistustilaisuudessa Nokian Renkaiden väki vältti visusti puhumasta muista markkinoista Nokian Onen yhteydessä.

Vaikka valmistaja ei ole vielä edes kertonut hintoja Nokian Onelle, uutuustuote kokosi ylistystä pohjoisamerikkalaisissa autoalan julkaisuissa etenkin renkaaseen liittyvien kahden lupauksen ansiosta.

Nokian Renkaat arvioi uutuusrenkaan käyttökestävyydeksi perusajossa 80 000 mailia (= noin 130 000 kilometriä).

Lisäksi valmistaja antaa renkaalle täyden takuun siinä tapauksessa, että Nokian One rikkoontuu osuessaan julkisessa tiessä olevaan kuoppaan. Tällaisissa tapauksessa asiakas saa automaattisesti uuden renkaan ilmaiseksi, luvattiin julkistamistilaisuudessa. Nokian Renkaat ei kertonut, vaatiiko se jonkinlaisen todistusaineiston Nokian Onen hajoamisesta tietyn kuopan reunaan.

Game changer eli rengaskisan mullistava tuote oli useiden uutisjuttujen ilmaus Nokian Onesta.

Nokian Renkaat avasi tehtaan USA:ssa vuonna 2019. Uusia tuotteita syntyy myös hyvässä tahdissa, nyt kitkarengas Nokian One Nokian Renkaat

Nokian Renkaat on viime aikoina marssinut näyttävästi Pohjois-Amerikassa. Vuonna 2019 Tennesseen osavaltiossa Yhdysvalloissa avattu 320 miljoonan euron tehdas teki suomalaisyhtiötä rymisten tunnetummaksi USA:ssa. Tehdas oli Nokian Renkaiden historian suurin kertainvestointi.

Joulukuussa Pohjois-Amerikassa julkistettu Hakkapeliitta 10 -talvirengas on samoin saanut hyvän vastaanoton.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut