Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Julius Nättinen valittiin tähdistökentälliseen

Julius Nättinen ehti tehdä jääkiekkoliigassa 33 maalia. Risto Aalto

Ari Mäntylä

JYPin laitahyökkääjä Julius Nättinen (33+22=55) on valittu maaliskuussa päättyneen jääkiekkoliigan tähdistökentälliseen. Valinnan tekivät jääkiekkotoimittajat.

Kentällisen keskushyökkääjäksi toimittajat äänestivät runkosarjan parhaan pelaajan Lasse Oksanen -palkinnon pokanneen Lukon Justin Danforthin, joka voitti myös runkosarjan pistepörssin tehopisteillä 27+33=60. Danforth oli tähdistökentän keskushyökkääjä myös viime kaudella.

Toiseksi laitahyökkääjäksi valittiin Ilveksessä pistepörssin kakkossijan vallannut Eemeli Suomi (26+31=57).

Maalivahdiksi nimettiin runkosarjan parhaaksi maalivahdiksi valittu Ilveksen Lukas Dostal. Kaksi puolustajan paikkaa miehittivät KooKoon Matt Caito ja Kärppien Jakub Krejcik, jotka olivat kärkikaksikko myös parhaalle puolustajalle jaettavan Pekka Rautakallio -palkinnon äänestyksessä.

Liigassa jaettiin perjantaina myös kauden herrasmiespelaajalle myönnettävä Raimo Kilpiö -palkinto. Jääkiekon SM-liiga Oy myönsi palkinnon uransa päättäneelle SaiPa-kippari Ville Koholle.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut