Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Tappara kaatoi JYPin voittolaukauksilla – katso maalikooste

Katri Nieminen

Tappara tarrasi kiinni jääkiekkoliigan toiseen sijaan lyömällä tiistaina JYPin vieraskaukalossa voittomaalikisan jälkeen maalein 4–3.  Katso maalikooste alta.

JYPiltä hylättiin kertaalleen tasoitusmaali kolmannessa erässä, mutta lopulta Jarkko Immonen niittasi 3–3-tasoituksen varsinaisen peliajan viimeisellä sekunnilla. Myös tämä osuma joutui videotarkastukseen Tapparan haaston myötä.

– Viimeinen maali jotenkin kuului tähän peliin. Ihmeellisiä pomppuja oli koko ottelussa. Siinä maalissa tapahtui aika paljon maalin edessä. Oli poikittaista mailaa ja toinen maila oli meidän molarin alla. Niin se vaan tulkittiin, että maali hyväksytään. Ei ollut oikein kenenkään hanskassa tämä peli, Tappara-luotsi Jukka Rautakorpi puhisi.

JYP-leirissä ihmetystä herätti Jani Tuppuraisen nimiin alun perin merkitty tasoitusmaali kymmenen minuuttia ennen loppua.

– Itse asiassa kiekko ei osunut minuun missään vaiheessa, vaan meni Tapparan pakin kautta. Hylkäyksen syynä oli maalivahdin visuaalinen häirintä. Eli käytännössä minun 39,5 numeron jalan kantapäät olivat maalivahdin alueella, Tuppurainen ihmetteli.

– Näitä on nyt tuomittu viime aikoina vähän puoleen jos toiseen. Häiritseekö se luistimen terä sitten enemmän kuin takapuoli. En tiedä, mutta herrat Helsingissä päättävät, miten maalit hyväksytään ja me vain yritämme tehdä niitä, konkarihyökkääjä jatkoi.

JYPin kultakypärä Joonas Nättinen teki pisteet 1+1 ja säilytti vielä mahdollisuutensa Liigan pistepörssin voitosta. 

Aiheeseen liittyvää

  1. Vajaa viikko aikaa löytää oikea vireys- ja terveystila – Tapparaa vastaan JYP oli melkein ytimessä, mutta 60 minuuttia jänne ei kestänyt
    10.3.2020 22:27

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut