Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Juventuksen tuore hankinta Höwedes on yhä Schalken fani – siirto yllätti kokeneen puolustajan

Italian mestari Juventus lainasi puolustajan 3,5 miljoonalla eurolla saksalaisseura Schalkesta.

STT, AFP

Saksalainen jalkapallon maailmanmestari Benedikt Höwedes kuvailee uuden seuransa Juventuksen olevan yksi maailman parhaista, mutta sydämessään hän on edelleen pitkäaikaisen seuransa Schalken fani.

Italian mestari Juventus lainasi puolustajan 3,5 miljoonalla eurolla saksalaisseura Schalkesta. Sopimuksessa on optio Höwedesin ostamiseen liittyen.

– Tämä on hieno päivä minulle. Juventus on yksi suurimmista seuroista maailmassa, Höwedes sanoo.

Juventuksessa Höwedes korvaa Leonardo Bonuccin, joka siirtyi viime kuussa AC Milaniin. Höwedes, 29, edusti Schalkea 12-vuotiaasta asti ja toimi kuusi edellistä kautta saksalaisseuran kapteenina.

– Jos joku olisi neljä viikkoa sitten kysynyt minulta, olenko liikkumassa jonnekin ennen siirtorajaa, olisin pitänyt heitä hulluina. Nyt se on kuitenkin totta, Höwedes ruotii yllättävää tilannetta.

Höwedesin asema heikkeni Schalkessa, koska kaksi viikkoa sitten puolustaja menetti joukkueen kapteeniuden. Höwedes pelasi Schalken riveissä 240 Bundesliigan ottelua.

– Seura on ollut osa elämääni fanina, junioripelaajana ja ammattilaisena, Höwedes tuumii.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut