Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Pukki maalasi, mutta Bröndby hävisi cup-finaalin – FC Kööpenhaminalle tuplamestaruus

FC Kööpenhamina otti Kööpenhaminan Parkenilla pelatussa finaalissa liigamestaruutensa kylkeen cup-tittelin 3–1-voitolla.

STT, Ritzau

Bröndbyn Teemu Pukki jatkoi maalirikasta kauttaan Tanskan jalkapallossa iskemällä osuman cup-finaalissa, mutta pokaaliin se ei kantanut. FC Kööpenhamina otti Kööpenhaminan Parkenilla pelatussa finaalissa liigamestaruutensa kylkeen cup-tittelin 3–1-voitolla.

Ottelun maalit nähtiin toisella puoliajalla. Ensin Andreas Cornelius vei FC Kööpenhaminan johtoon 51. minuutilla, mutta kymmenen minuuttia myöhemmin Pukki iski tasoituksen. Osuma oli Pukille cup-kauden kolmas, ja kaikkiaan jo kauden 28:s kaikki kilpailut mukaan lukien. Pelaamatta on vielä liigan päätöskierros sunnuntaina.

Liigakakkoseksi sijoittuvan Bröndbyn haaveet cup-voitosta murenivat sitten pikamaaleihin pelin loppuvaiheissa. Federico Santander teki 83. minuutilla 2–1 ja Cornelius kaksi minuuttia myöhemmin loppuluvut 3–1.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut