Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Simeone pysyy Atleticon päävalmentajana

Atletico päätti Espanjan jalkapalloliigan kautensa voittamalla Athletic Bilbaon.

Atletico Madridin Juan Fran ja Felipe Luis jättivät jäähyväiset kotistadionilleen. Lehtikuva / AFP Photo / Oscar Del Pozo

STT, AFP

Diego Simeone painotti sunnuntaina, että hän pysyy Atletico Madridin päävalmentajana myös ensi kaudella. Atletico päätti Espanjan jalkapalloliigan kautensa voittamalla Athletic Bilbaon ottelussa, joka oli samalla myös Atleticon viimeinen sen pitkään palvelleella kotistadionilla Vicente Calderonilla.

Atleticon valmentajaksi talvella 2011 astunut Simeone on mukana, kun Atletico aloittaa ensi kaudella uudella 67 000 katsojan stadionillaan.

– Toimittajat kysyvät minulta jatkuvasti, aionko pysyä. Kyllä, aion pysyä, Simeone kertoi stadionjäähyväisissä.

– Ja tiedättekö miksi aion pysyä? Koska tällä seuralla on tulevaisuus, ja se tulevaisuus on meissä kaikissa, suosittu argentiinalaisluotsi julisti ihailevalle yleisöjoukolle.

Atletico sijoittui kaudella kolmanneksi, edellään Barcelona ja Real Madrid. Kolmossija on seuralle kolmas peräkkäinen sen jälkeen, kun se juhli mestaruutta kaudella 2013–14.

– Muilla seuroilla saattaa olla enemmän rahaa ja muutama pokaali enemmän kuin meillä, mutta ne eivät koskaan yllä siihen samaan tunteeseen mitä te (fanit) osoitatte Atleticoa kohtaan, Simeone hehkutteli.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut