Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Honka läimäytti märän rätin Ilveksen kasvoille Espoon erikoisten maalien illassa – "Heitettiin pisteet kankkulan kaivoon"

Espoolainen Honka ei ollut ennen keskiviikkoiltaa pystynyt tarjoilemaan kotiyleisölleen maalia 180 minuuttiin miesten jalkapalloliigassa, mutta tamperelaista Ilvestä vastaan se osui kolmesti. Honka vei Espoon eriskummallisten maalien illan 3–2.

Macoumba Kandji pääsi Ilveksen Tiemoko Fofanan harhasyötöstä läpiajoon ja teki avausmaalin jo neljännellä minuutilla. Hetkeä myöhemmin Fofana kuittasi tasoituksen Hongan maalivahti Timothy Murrayn sekoiltua maaliviivalla.

Diogo Tomas vei toisen jakson aluksi Ilveksen johtoon kantapäämaalilla. Javi Hervasin kulmapotku painui kuitenkin 75. minuutilla suoraan maaliin ja toi Hongan vielä tasoihin. Voittomaalin laukoi kaksi minuuttia myöhemmin Borjas Martin.

– Jos sanon, että lopputulos harmittaa, niin se on hyvin lievä ilmaisu. Molemmat lahjoittivat toisilleen maalit, mentiin johtoon ja tehtiin taas aika kardinaalimunaus. Heitettiin pisteet kankkulan kaivoon, noitui Ilves-valmentaja Jarkko Wiss.

Hongan paras maalintekijä Jean Marie Dongou jäi varotoimenpiteenä pois kokoonpanosta juuri ennen peliä.

– Pientä flunssaa ja kuumetta. Lääkärit päättivät, että hän jää koronariskin takia pois, Hongan valmentaja Vesa Vasara kertoi.

– Meillä on kaksi pelaajaa karanteenissa. Katsotaan siirrot valmiiksi, ettei siellä ole ollut mitään teknisiä virheitä. Pelipaikoiltaan hyökkäävä pelaaja ja wingback Vasara kuittasi utelut Hongan siirtohuhuista.