City avasi valioliigakautensa voitolla – Wolves kaatui 1–3

Englannin Valioliigassa Manchester City avasi kautensa makealla vierasvoitolla, kun vastassa oli Wolverhampton. Maanantai-illan myöhäisottelussa City kaatoi Wolvesin 3–1.

City aloitti kautensa noin viikkoa muita joukkueita myöhemmin. Joukkueen pelaajat saivat toipumisaikaa, koska City oli mukana Mestarien liigan loppuhuipennuksessa Lissabonissa.

Viime kauden valioliigamestari Liverpoolin ykköshaastaja City oli jo kahden maalin johdossa ennen puoliaikaa, kun Kevin De Bruyne osui rangaistuspotkusta 20. minuutilla ja Phil Foden onnistui 32. minuutin kohdalla.

Wolvesille kirjattiin sen ottelun ainoa maali 78. minuutilla Raul Jimenezin puskun upotessa Cityn Edersonin ohi verkkoon. Gabriel Jesus kuitenkin sinetöi vieraiden 3–1-voiton lisäajalla.

Kolmella pisteellä mestaruuskilpaan lähteneessä Cityssä on kuluneen kuukauden aikana ilmennyt kolme koronatapausta, joista viimeisimpänä tuli julki keskikenttäpelaaja Ilkay Gündoganin koronatartunta. Aiemmin virustartunnan ovat saaneet Aymeric Laporte ja Riyad Mahrez.

Jesuksen maali toi uuden ennätyksen

Valioliigassa tehtiin myös uusi ennätys yhden ottelukierroksen aikana tehdyissä maaleissa. Uusi ennätys on nyt 44 maalia yhden ottelukierroksen aikana. Ennätys syntyi kierroksen viimeisillä hetkillä Cityn Jesuksen osuessa Wolvesia vastaan lisäajalla. Lauantaina ja sunnuntaina ottelukierroksella iskettiin yhteensä 39 maalia kahdeksassa ottelussa. Maanantaina jatkuneella kierroksella kahdessa ottelussa tehdyt Cityn, Wolvesin ja Aston Villan maalit nostivat määrän 44:ään, joka ohittaa edellisen 43 maalin ennätyksen yhden ottelukierroksen aikana. Edellinen ennätys on vuodelta 2011.

Maanantaina Aston Villa kaatoi Sheffieldin 1–0.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut