Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

JJK yrittää kiusata kovaa KuFua – seuraa suoraa lähetystä Tapio Suomisen selostamana kello 18.30

JJK:n Mikko Manninen (vas.) ja Robin Saastamoinen lähtevät torstaina haastamaan keltapaitaista KuFua. Marko Kauko
Tommi Roimela

Tommi Roimela

Kakkosen jalkapallokausi kääntyy loppusuoralle. Kärkipään joukkueet yrittävät löytää viimeisen vaihteen nousu-unelman toteuttamiseksi ja tyvipään joukkueet puolestaan pyrkivät juoksemaan putoamispeikkoa karkuun.

Jossain siinä välissä on JJK. Jyväskyläläisseura menetti viimeistään Hercules-tappion myötä mahdollisuutensa sarjan kärkeen, eikä putoamisestakaan ole pelkoa. Näin syksyn neljässä viimeisessä ottelussa JJK pelaa käytännössä enää kunniasta, tosin onhan jokainen ottelu nuorelle ryhmälle oppimisen paikka.

– Aina me halutaan voittaa, vaikka ei noususta tai tippumisesta enää niin pelatakaan. Viime pelissä tuli harmittava tappio, ja sellaisen jälkeen haluaa aina parantaa, JJK:n päävalmentaja Basam Elfadl mietti.

KuFulla panosta vielä sarjataulukon perusteella riittää. Kuopiolaisseura on kolmantena ja loput pelit voittamalla se saattaa vielä haastaa Herculesin ja Jipon sarjan voitosta. Kokonaan eri asia on, haluaako Kuopion Palloseuran farmiseura edes Ykköseen nousta. Joka tapauksessa JJK:lle KuFu on ollut hankala vastus, sillä KuFu on lyönyt JJK:n tylyin lukemin kauden kahdessa aiemmassa kohtaamisessa. Harjulla peli päättyi 0–3 ja Kuopiossa 4–1.

– Sarjan paras joukkue on vastassa, jos multa kysytään. Eka peli oli aika tasainen, mutta toisessa me jäätiin aika lailla täysin jalkoihin, Elfadl myönsi.

JJK:lla ei ole tullut ryhmään uusia poissaoloja, joten kettupaidat pääsevät haastamaan kovan kuopiolaisryhmän terveystilanteen puolesta hyvään aikaan. Terveyttä pitääkin miettiä enemmän katsomon puolella.

– Yleisö on Harjulle tietysti tervetullut, mutta näinä aikoina voi suositella, jos korona vain vähänkin arveluttaa, pelin katsomista striimiltä. Tapio Suominen on loistava selostaja, JJK:n monitoimimies Joni Vesalainen korosti.

Jalkapallon Kakkosen ottelu JJK Jyväskylä–KuFu98 pelataan Harjun stadionilla torstaina 8. lokakuuta klo 18.30 alkaen. Suora lähetys tämän jutun alussa Tapio Suomisen selostuksella.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut