Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Vantaan Ducks jatkoi pitkää voittosarjaansa

Juha Aaltonen / STT

Hakkuri Joonas Jokela tehtaili 21 pistettä, kun Vantaan Ducks pelasi perjantaina ensimmäisen miesten lentopalloilun Mestaruusliigan ottelunsa tasan kahteen kuukauteen ja voitti vieraissa Raision Loimun 3–1.

– Alussa oli haparointia, se oli ymmärrettävää. Oli kahden kuukauden tauko eikä edes harjoituspelejä. Pitkän erätauon jälkeiset erät näyttivät jo siltä peliltä kuin oli kaksi kuukautta sitten, Jokela sanoi.

Voitto oli pudotuspelipaikan teoriassakin varmistaneelle Ducksille viides peräkkäinen ja tappio vastaavasti liigajumbona jatkavalle Loimulle kuudes peräkkäinen. Puolivälierissä ja välierissä jatkopaikkaan riittää kaksi voittoa pääsarjaryhmän päätettyä supistaa pudotuspelejä.

– Sama kuinka monta voittoa tarvitaan, kunhan saadaan pelattua kausi loppuun vaikka tyhjille katsomoille, Jokela lisäsi.

Elviss Krastins teki Loimulle 16 ja Väinö Rahko 14 pistettä. Vierasjoukkueesta keskipelaaja Tommy Carmody iski 14 passista 12 pistettä ja kokosi 15 pistettä otettuaan kolme torjuntapistettä.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut