Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Helmarit tutulla rungolla EM-karsinnan päätökseen – nenämaalilla säväyttänyt Rantanen pääsi toisen kerran maajoukkueeseen

Nuorta osaamista joukkueeseen tuo muun muassa hyökkääjä Amanda Rantanen. Vesa Moilanen / LEHTIKUVA

STT

Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Anna Signeul valitsi tutun pelaajarungon EM-karsinnan kahteen viimeiseen otteluun. Suomi kohtaa kotonaan Portugalin 19. helmikuuta ja vieraissa Kyproksen 23. helmikuuta.

Suomen EM-kisapaikka vuodelle 2022 on sinettiä vaille valmis, kun Helmarit ja Portugali jakavat lohkon kärkipaikan. Molemmilla on 16 pistettä.

EM-karsinnan päätöspeleissä mukana ovat muun muassa kokeneet tekijät maalivahti Tinja-Riikka Korpela, puolustaja Anna Auvinen ja hyökkääjä Linda Sällström.

Nuorta osaamista joukkueeseen tuo muun muassa hyökkääjä Amanda Rantanen, joka säväytti joulukuussa Skotlannin verkkoon tekemällään nenämaalilla. Suomi haki tuolloin arvokkaan 1–0-vierasvoiton ja vahvisti otettaan kisapaikasta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut