Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Tapparan Peltola palasi karanteenista alustamaan voittomaalia

Juha Aaltonen / STT

Kaksi edellistä otteluaan HPK:lle ja JYPille hävinnyt Tappara tuli lauantaina Hakametsän kaukaloon hyvällä asenteella, kun joukkue oli saanut Jukka Peltolankin mukaan tämän oltua sivussa seitsemän ottelua. Tappara hävisi Peltolan karanteenin aikana peleistä neljä.

Kolmas peräkkäinen tappio ei ollut kaukana, mutta lopulta Tappara kaatoi jatkoajalla SaiPan. Vieraat saivat kolmannen kerran peräkkäin yhden pisteen ottelustaan. Nyt katkeraa kalkkia juotti puolustaja Maksim Matushkin.

– Voitto oli tärkeä. Itsellä oli altistuminen koronalle, mutta onneksi en sairastunut. Kaikki pelit katselin jakson aikana ja olihan se vaikeaa, olisi halunnut olla kaukalossa. Hyökkääjät joutuivat urakoimaan aika paljon, Peltola sanoi.

Peltola oli monessa mukana. Hän teki 1–0-maalin, mutta SaiPa haastoi tilanteen maalivahdin häirintänä ja tuomio muuttui.

– Oli aikalailla 50–50-tilanne. Olihan siinä kontaktia, mutta tapahtuiko se maalivahdin alueella vai ei, mietti Peltola tilannetta.

Toisen erän lopulla Peltola epäonnistui rangaistuslaukauksessa. Palkinnon Peltola sai jatkoajalla, kun hän petasi Kristian Kuuselan kanssa Matushkinin voittomaalin.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut