Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

ESPN: Bulls teki ison pelaajakaupan

Lauri Markkasen edustama NBA-joukkue Chicago Bulls teki ison pelaajakaupan. AFP / LEHTIKUVA

STT

Lauri Markkasen NBA-joukkue Chicago Bulls on hankkinut keskushyökkääjä Nikola Vucevicin ja laitahyökkääjä Al-Farouq Aminun Orlando Magicista, ESPN uutisoi. Vaihdossa Bulls lähettää Orlandoon Wendell Carter Juniorin, Otto Porterin sekä kesän 2021 ja 2023 ensimmäisen kierroksen varausoikeutensa.

NBA:n pelaajakauppojen takaraja umpeutui kello 21 torstai-iltana Suomen aikaan, eikä tuoreeltaan julkisuuteen tullut Markkaseen liittyviä siirtouutisia.

Vucevic on tehnyt tällä kaudella keskimäärin 24,5 pistettä ja poiminut 11,8 levypalloa. Vucevic valittiin tämän kauden tähdistöotteluun.

Carter, 21, on tällä kaudella kerännyt keskimäärin 10,9 pistettä ja 7,8 levypalloa ottelua kohti. Porter, 27, on kerännyt 9,9 pistettä ja 5,5 levypalloa ottelua kohti.

Bulls teki ESPN:n mukaan myös toisen kaupan, jossa siirtyi vaihtopelaajia. Bulls lähetti Daniel Gaffordin ja Chandler Hutchisonin Washington Wizardsiin ja sai vaihdossa Troy Brown Juniorin ja Moritz Wagnerin, ESPN uutisoi.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut