Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kipinälle voitto kenraaliharjoituksesta

Antonio Bivinsin (12/6) paluu parketille oli iloinen yllätys Kipinälle. Esa Happonen

Miia Sulakoski

I-divisioona B:ssä Kipinä päätti runkosarjan mallikkaasti sunnuntaina Liikuntatalolla.

Vierasjoukkue Karkkila jätettiin takaa-ajajaksi heti avausminuuttien jälkeen, ja äänekoskelaiset kasvattivat tasaisesti eroa ottelun loppuun saakka.

Lääkäreiltä odotettua nopeammin peliluvan saanut Antonio Bivins (12/6) syrjäytti koeajalla irtisanotun Makol Mawienin, ja pääsi sunnuntaina tositoimiin sopivasti juuri pudotuspelien alla.

– Tämä oli hyvä kenraaliharjoitus pudotuspeleihin. Ottelu oli koko ajan hallussa, saatiin onnistumisia laajalti ja peliaikaa pystyi jakamaan tasaisemmin, päävalmentaja Joni Hautsalo summaa.

Pudotuspeliurakkansa runkosarjan viidenneksi sijoittunut Kipinä aloittaa torstaina, mutta vastustaja ei vielä ole selvillä.

PuHu Juniorit ja Westside joutuivat toissa viikolla evakkoon kotihalleistaan, ja maanantaina selviää osallistuvatko joukkueet pudotuspeleihin.

Kipinä Basket – Karkkila 113-90 (27-20, 30-23, 28-25, 28-22)

Kipinä: Ville Pyykkönen 13/3, Timi Rasi 0/1, Junior Robinson 33/1/13 syöttöä/4 riistoa, Jarmo Uecker 2/3, Juuso Haapasaari 2/2, Antonio Bivins 12/6, Juuso Mäntymaa 3/0, Teemu Häkkinen 1/1, Jari Mäntymaa 8/1, Lauri Jäntti 21/11, Sami Mäntymaa 18/8.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut