Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Sergio Ramos ja Daniil Medvedjev ilmoittivat koronatartunnoista – Espanjan tennisässä Rafael Nadal on asetettu altistumisen takia karanteeniin

Daniil Medvedjev vetäytyi Monte Carlon turnauksesta positiivisen koronatestin takia. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Urheilutapahtumien turvallisuus on jatkuvasti uhattuna, kun koronatesteissä paljastuu yhä uusia urheilijoiden tartuntoja.

Tiistaina Real Madrid ilmoitti joukkueen kapteenin Sergio Ramosin antaneen positiivisen testituloksen. Samalla tenniksen ATP-järjestö kertoi Daniil Medvedjevin vetäytyneen Monte Carlon mastersista positiivisen testin takia.

Real Madrid oli ilmoittanut jo aiemmin, ettei Ramos pelaa pohjevammansa takia Mestarien liigan ottelussa Liverpoolia vastaan.

– Pelaajamme Sergio Ramosin tulos koronatesteissä on osoittautunut positiiviseksi, joukkue ilmoitti tiistain tiedotteessa.

Koronatartunta on viikon aikana toinen Real Madridin joukkueessa. Ranskalainen puolustaja Raphael Varane antoi positiivisen näytteen viime viikon tiistaina. Varane on edelleen eristettynä muusta joukkueesta.

Ramosilla, 35, on riittänyt vaikeuksia tällä kaudella. Hänelle tehtiin helmikuussa polvileikkaus, maaliskuussa hän kärsi säärivammasta, ja MM-karsintaottelussa Kosovoa vastaan tuli pohjevamma.

Nadal joutui karanteeniin

Medvedjev ilmoitti koronatartunnastaan miesten tenniksen kattojärjestön kautta.

– On suuri pettymys, kun en voi osallistua Monte Carlon turnaukseen, mutta keskityn nyt toipumiseeni, Medvedjev kertoi ATP:n tiedotteessa.

– Pyrin palaamaan kilpailukiertueelle niin pian kuin se on terveysturvallisuuden kannalta mahdollista.

Medvedjev harjoitteli maanantaina Rafael Nadalin kanssa. Espanjan ykköstähti on asetettu Medvedjevin testituloksen takia karanteeniin.

Medvedjev, 25, asuu Monacossa, joten hän on valmistautunut Monte Carlon turnaukseen kotonaan. Muualta saapuneet pelaajat on eristetty kuplaan.

Medvedjev on miesten maailmanlistalla serbialaisen Novak Djokovicin jälkeen toisella tilalla.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut