Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sergio Ramos ja Daniil Medvedjev ilmoittivat koronatartunnoista – Espanjan tennisässä Rafael Nadal on asetettu altistumisen takia karanteeniin

Urheilutapahtumien turvallisuus on jatkuvasti uhattuna, kun koronatesteissä paljastuu yhä uusia urheilijoiden tartuntoja.

Tiistaina Real Madrid ilmoitti joukkueen kapteenin Sergio Ramosin antaneen positiivisen testituloksen. Samalla tenniksen ATP-järjestö kertoi Daniil Medvedjevin vetäytyneen Monte Carlon mastersista positiivisen testin takia.

Real Madrid oli ilmoittanut jo aiemmin, ettei Ramos pelaa pohjevammansa takia Mestarien liigan ottelussa Liverpoolia vastaan.

– Pelaajamme Sergio Ramosin tulos koronatesteissä on osoittautunut positiiviseksi, joukkue ilmoitti tiistain tiedotteessa.

Koronatartunta on viikon aikana toinen Real Madridin joukkueessa. Ranskalainen puolustaja Raphael Varane antoi positiivisen näytteen viime viikon tiistaina. Varane on edelleen eristettynä muusta joukkueesta.

Ramosilla, 35, on riittänyt vaikeuksia tällä kaudella. Hänelle tehtiin helmikuussa polvileikkaus, maaliskuussa hän kärsi säärivammasta, ja MM-karsintaottelussa Kosovoa vastaan tuli pohjevamma.

Nadal joutui karanteeniin

Medvedjev ilmoitti koronatartunnastaan miesten tenniksen kattojärjestön kautta.

– On suuri pettymys, kun en voi osallistua Monte Carlon turnaukseen, mutta keskityn nyt toipumiseeni, Medvedjev kertoi ATP:n tiedotteessa.

– Pyrin palaamaan kilpailukiertueelle niin pian kuin se on terveysturvallisuuden kannalta mahdollista.

Medvedjev harjoitteli maanantaina Rafael Nadalin kanssa. Espanjan ykköstähti on asetettu Medvedjevin testituloksen takia karanteeniin.

Medvedjev, 25, asuu Monacossa, joten hän on valmistautunut Monte Carlon turnaukseen kotonaan. Muualta saapuneet pelaajat on eristetty kuplaan.

Medvedjev on miesten maailmanlistalla serbialaisen Novak Djokovicin jälkeen toisella tilalla.