Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Niina Ahtiainen ja Riikka Lehtonen ottivat makean voiton ja etenivät illan pudotusotteluihin

Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen jatkavat pudotuspelivaiheeseen Meksikossa beach volleyn maailmankiertueen kilpailussa. Kuva viime syksyktä Latviasta. / VADIM MOROZOV/LENTOPALLOLIITTO HANDOUT / VADIM MOROZOV/LENTOPALLOLIITTO / LEHTIKUVA

STT

Niina Ahtiainen ja Riikka Lehtonen etenivät tänä iltana alkaviin pudotusotteluihin beach volleyn maailmankiertueen kilpailussa Meksikon Cancunissa. Lohkovoitto karkasi Ahtiaiselta ja Lehtoselta, kun hollantilaiset Sanne Keizer ja Madelein Meppelink kukistivat suomalaiset erin 21–13, 18–21, 8–15.

Lohkon avauspelissä Lehtonen ja Ahtiainen kaatoivat maailmanlistan kakkosena olevan yhdysvaltalaisparin Alix Klinemann/April Ross erin 19–21, 21–15, 15–12, mikä varmisti suomalaisten paikan 24 parhaan joukossa.

Ross on kaksien edellisten olympialaisten mitalisti sekä vuoden 2009 maailmanmestari ja kaksien edellisten MM–kisojen hopeanainen.

Lehtosen ja Ahtiaisen pudotusottelut käynnistyvät kello 22 tai 23 Suomen aikaa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut