Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Sara Kuivisto kiri kolmanneksi Kladnossa

Kuivisto, 29, juoksi ennätyksensä 2.01,57 Paavo Nurmen kisoissa 7. kesäkuuta ja Genevessä lauantaina ajan 2.02,41. MARTTI KAINULAINEN / LEHTIKUVA

Pasi Rein / STT

Moninkertainen Suomen mestari Sara Kuivisto sijoittui 800 metrillä kolmanneksi tiistaina Tshekin Kladnossa järjestetyissä kilpailuissa. Kuiviston loppuaika oli 2.02,28, jolla hän jäi 0,71 sekuntia tuoreesta ennätyksestään.

– Aika ei ollut huono, mutta tuntui, että kropasta puuttui terä. Ei oikein tapahtunut mitään. Toisaalta voi sanoa, että on menty eteenpäin, kun pystyy nakuttamaan noita 2.02:n aikoja, vaikkei tunnu hyvältä, Kuivisto kertoi juoksustaan Urheiluliiton nettisivuilla .

Kuivisto, 29, juoksi ennätyksensä 2.01,57 Paavo Nurmen kisoissa 7. kesäkuuta ja Genevessä lauantaina ajan 2.02,41. Hän kilpailee seuraavaksi EM-joukkuekilpailussa viikonvaihteessa.

Romanian Cluj-Napocassa Kuivisto osallistuu sekä 800:lle että 1 500 metrille.

Unkarin Bianka Bartha-Keri voitti Kladnon kilpailun ajalla 2.01,77.

Salla Sipponen oli Kladnossa kiekonheitossa viides tuloksella 54,89. Joonas Rinne oli 1 500 metrillä kymmenes ajalla 3.40,77.

– Fiilikseen nähden kelpo aika, Rinne sanoi juoksustaan.

– Kroppa tuntui hapokkaalta jo ensimmäisen kierroksen jälkeen. Ei ollut paras isku päällä.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut