Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Etelätalo keihästi Tokiossa pistesijan, Castren ylsi olympiagolfissa historian parhaaseen suomalaissijoitukseen

Matilda Castren jäi mitalisijoista kahdeksan lyöntiä. Heikki Saukkomaa / LEHTIKUVA

STT

Suomalaisten suoritukset Tokion olympialaisissa 7. elokuuta:

Golf: Matilda Castren ylsi historian parhaaseen suomalaissijoitukseen olympiagolfissa, kun hän päätti naisten kilpailun Tokion kesäkisoissa tulokseen kahdeksan alle parin. Sillä päätöskierroksella tuloksen –1 pelannut Castren jakoi kokonaiskilpailussa 18. sijan. Suomen toisen kilpailijan Sanna Nuutisen kokonaistulos oli –7, kun hän pelasi viimeisen kierroksen Castrenin tavoin yhden alle parin. Nuutinen jakoi kisassa 20. sijan. Hänkin paransi Mikko Ilosen Rion kesäkisoissa 2016 pelaamaa Suomen kaikkien aikojen olympiasijoitusennätystä, sillä Ilonen oli miesten kilpailussa 21:s. Naisten kilpailun Tokion kisoissa voitti liki kaiken aikaa johtanut Yhdysvaltain maailmanlistan ykkönen Nelly Korda, jonka yhteistulos oli –17. Castren jäi mitalisijoista kahdeksan lyöntiä.

Yleisurheilu: Suomen olympiajoukkueen viimeinen kilpailija Lassi Etelätalo heitti miesten keihäsfinaalissa kolmannella yrityksellään 83,28 ja selviytyi kolmelle viimeiselle kierrokselle. Tulos ei enää parantunut, ja sijoitus oli pistesija kahdeksas. Kisan voitti Intian Neeraj Chopra tuloksella 87,58. Keihäskulta on Intian kaikkien aikojen ensimmäinen olympiavoitto yleisurheilussa.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut