Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pulkkanen nousi Euroopan-kiertueen turnauksen kärkipaikalle – Nuutinen kipusi kauden viimeiseen arvoturnauksen voittotaisteluun

Tapio Pulkkanen otti lauantaina golfin Euroopan-kiertueen kilpailussa kärkitilan Prahassa. Pulkkanen aloitti kilpailun 68 ja 69 lyönnin kierroksin ja paransi lauantaina 66:een.

Pulkkasen 203 lyönnin yhteistulos on 13 alle parin ennen viimeistä pelipäivää. Pulkkasen pahimmat uhkaajat Yhdysvaltalaiset Sean Crocker ja Johannes Veerman sekä Ruotsin Henrik Stenson ovat kahden lyönnin päässä.

– Oli hyvä kierros, edellisiä parempi. Onnistuin hyvin sekä puteissa että raudalla, ja myös avaukset olivat hyviä, Pulkkanen kertoi turnauksen haastattelutallenteella .

– Pelasin kuten ensi kierroksilla, mutta tuuli oli kääntynyt, mikä helpotti hieman par-vitosia.

Hyväntuulinen Pulkkanen lähti päätöskierrokseen voitontahtoisena.

– Tuntuu, että pystyn voittamaan tämän turnauksen, Pulkkanen sanoi.

Nuutinen voittotaistoon

Sanna Nuutinen kipusi lauantain huippukierroksella naisten golfkauden viimeisen arvoturnauksen voittotaisteluun Skotlannin Carnoustiessa. Nuutinen selvitti 18 reikää neljä alle parin tuloksella 68 ja nousi kilpailussa jaetulle neljännelle tilalle.

Nuutinen lähtee päätöspäivään kahden lyönnin päässä kärkipaikkaa jakavista Ruotsin Anna Nordqvistista ja Tanskan Nanna Madsenista.

Suomalaisgolfaajan asema on hyvä myös kamppailussa Euroopan Solheim Cup -paikoista. Pahimmat uhkaajat, Tanskan Nanna Koerstz Madsen ja Englannin Georgia Hall, pelaavat vahvaa turnausta, mutta kaikki on edelleen LET-kategorian toisessa Solheim-paikassa kiinni olevan Nuutisen hyppysissä.

Matilda Castren jakaa kilpailussa sijaa 27 kolmen lyönnin päässä kärkikymmeniköstä.