Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Willow Pride kolmatta kertaa Tammavaltikan voittajaksi

Tammavaltikan Forssassa myös kahtena edellisenä vuonna voittanut Willow Pride piti hallitsijattaren tittelistä kiinni, vaikka perjantaina ravatun 1 640 metrin osalähdössä jälkeen eroa kärkeen oli 0,8 sekuntia seitsemännen sijan myötä.

Lauantain 2 640 metrin kisa oli kuitenkin alusta loppuun Willow Priden näytöstä. Se otti heti kiihdytyksessä keulapaikan haltuunsa ja irtosi lopussa muusta porukasta erittäin helposti.

– Hevonen oli eilenkin todella hyvä, mutta juoksu vain meni pipariksi. Tänään tamma oli erittäin hyvän tuntuinen, joten pidimme kovaa vauhtia matkalla, ohjastaja Antti Teivainen kertoi voittajaseremonioissa.

Kokonaiskisan toinen oli Stonecapes Queila 0,7 sekuntia voittajalle hävinneenä ja kolmas Peanuts, jolla ero kärkeen oli 0,9 sekuntia.

Sami Sandbergin valmentaman Willow Priden omistaa ja on kasvattanut I.M.T.-Talli Oy Porista. Hevosen hoitajana toimii Noora Tuula. Koko viikonlopulta Willow Priden voittosumma karttui 22 500 euron edestä.

Harvinainen maraton

Antti Ala-Rantalan ohjastama ja valmentama kylmäverinen Nyland oli paras harvinaisella 4 160 metrin mittaisella Pilvenmäki Maratonilla. Ala-Rantala kierrätti 80 metrin takamatkalta startanneen Nylandin aikaisessa vaiheessa keulapaikalle, josta se hallitsi lähtöä varmasti maaliin saakka.

Olli Koivunen ohjasti Beben ykköseksi historian ensimmäistä kertaa ravatussa suomenhevosten Pilvenmäki Specialissa. Jouni Vaittisen valmentaman tamman voittotulos oli 26,6/2160 metriä.

Ashley Face otti uransa ensimmäisen Toto75-voiton vahvalla esityksellä, jouduttuaan kiertämään koko ensimmäisen kierroksen kolmatta rataa.

Kierroksen suurista yllätyksistä vastasivat Tapio Perttusen Frankenstein Am ja Juha Utalan Hill Yes.

Toto75-rivin seitsemän oikein tietäjät saivat 22 804,75 euroa, kuudella oikein 592,46 euroa ja viidellä 33,10 euroa.