Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Mikä kiri! Debytantti nousi JJK:n ratkaisijaksi – "Kausi on ollut todella hyvä"

Stephen Clark oli tyytyväinen suojattiensa taisteluilmeeseen. Arkistokuva. Sami Saarenpää

Joel Sippola

1 Närpes Kraft

2 JJK

Jalkapallon Kakkosen C-lohkossa pelaava JJK esitti komean kirin närpiöläisen Kraftin vieraana. Pitkään tappiolla ollut jyväskyläläisjoukkue nousi tasoihin ottelun 83. minuutilla keskikentän luottopelaaja Ville Kirvesojan maalilla. Ottelun ratkaisijaksi nousi toisella puoliajalla vaihdosta kentälle tullut Olli Eskelinen, joka tälläsi ensimmäisellä lisäminuutilla pallon ohi Närpes-vahti Karl-Filiup Erikssonin vartioimaan maaliin.

Ottelun pallonhallinta oli selvästi JJK:n näpeissä, mutta ottelun alussa kulmapotkun jälkitilanteesta tullut maali teki vierailijoista jahtaajan. Päävalmentaja Stephen Clarkin mukaan närpiöläisillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin puolustaa tiiviisti omalla alueella.

– Pelasimme maltillisesti, hallitsimme pallolla ja liikutimme palloa nopeasti. Ottelun ratkaisseelle Olli Eskeliselle ottelu oli ensimmäinen edustusjoukkueessa.

Ottelu oli JJK:lle kauden viimeinen vierasottelu. Lohkon kakkosena olevan jyväskyläläisryhmän viimeinen ottelu on sunnuntaina, kun se isännöi Harjulla JBK:ta

– Pojat ovat todella motivoituneita ottamaan kolme pistettä. Kausi on ollut todella hyvä.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut