Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

MTV ja Yle yhteistyöhön ensi vuoden miesten MM-jalkapallossa – MTV näyttää suorana 22 peliä

MTV:n ja Ylen sopimuksen myötä MTV näyttää ensi kesän MM-kisoista suorana 22 ottelua. AFP / LEHTIKUVA

STT

Kaupallinen tv-yhtiö MTV ja Yleisradio ovat sopineet yhteistyöstä ensi vuonna pelattavien jalkapallon miesten MM-kisojen televisioinnissa, kertoivat MTV ja Yle tiistaina.

Yle hankki MM-esitysoikeudet vuonna 2018. MTV:n ja Ylen sopimuksen myötä MTV näyttää kisoista suorana 22 ottelua. Aiemmin MTV ja Yle sopivat vuoden 2026 miesten MM-jalkapallon esittämisestä yhdessä.

– Olemme todella tyytyväisiä, että yhteistyö MTV:n ja Yleisradion välillä syvenee. MTV tuottaa kaupallisista tv-yhtiöistä suurimmat ohjelmailmiöt, ja koko kansan urheiluohjelmat ovat tärkeä osa ohjelmistoamme, MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen sanoo.

– Urheilun esitysoikeuksista käydään yhä kovempaa kilpailua. Uudenlaisilla kumppanuuksilla varmistamme sekä vastuullisen rahankäytön että pärjäämisen kovenevassa kilpailussa – eli urheilun tähtihetket kotikatsomoihin mahdollisimman laajasti ja laadukkaasti, Ylen Urheilu ja tapahtumat -yksikön johtaja Panu Pokkinen kertoo.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut