Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

JYP sai varoituksen Ässät-ottelun jälkisotkuista – "Tilanteessa ei ole valvottu vierasjoukkueen vaihtoaitiota Liigan kilpailusääntöjen mukaisesti"

Viime perjantain JYP–Ässät-ottelun tapahtumat poikivat JYPille varoituksen Liigalta. Sami Saarenpää
Tommi Salo

Tommi Salo

JYPin perjantaisen jääkiekon SM-liigaottelun jälkimainingeista on annettu kurinpitopäätös. Liiga on päättänyt antaa JYPille varoituksen Ässät-ottelun jälkeisestä tilanteesta.

Liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelän allekirjoittamassa kurinpitopäätöksessä huomautetaan, että ottelun päätyttyä katsoja on päässyt vierasjoukkueen vaihtoaitioon ja kontaktiin Ässien pelaajan kanssa.

"Tapahtuneessa tilanteessa ei ole valvottu vierasjoukkueen vaihtoaitiota Liigan kilpailusääntöjen mukaisesti ja varmistettu aitiossa olevien henkilöiden koskemattomuutta", päätöksessä perustellaan varoituksen antamista.

Ilta-Sanomat: JYP-katsojan käytöstä Ässät-pelin lopussa tutkitaan – Rikottiinko pelaajien koskemattomuutta ja kuinka pahasti?

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut