Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Bisons piinasi Vilpasta Korisliigassa

Miesten Korisliigan mestaruutta puolustava Salon Vilpas otti vahvemman otteen ylemmän jatkosarjan paikasta, kun se voitti vieraspelissään Bisons Loimaan 80–70.

Voitto ei vielä sinetöinyt Vilppaan paikkaa yläsarjaan eikä voitto edes tullut helposti. Toiseksi viimeisenä sarjataulukossa majaileva Bisons piinasi pitkään mestaria. Peli oli tasan kolmannen jakson puolivälissä ja pari minuuttia ennen loppua Bisons nousi vain pisteen päähän.

– Olen hyvin tyytyväinen, vaikkei helppoa ollutkaan. Pelasimme todella hyvän toisen neljänneksen, mutta sitten tuli järkyttävä määrä pallonmenetyksiä. Loppua kohden pakotimme Bisonsin sellaisiin heittoihin, joita he eivät halunneet, kertasi Vilppaan valmentaja Sami Toiviainen.

Jeremiah Wood teki Vilppaalle 19 pistettä ja Jonathan Galloway Bisonsille 13 pistettä.

Seagulls vahva vieraissa

Runkosarjan kakkospaikasta Kouvojen kanssa kilpaileva Helsinki Seagulls haki reilun vierasvoiton Uudestakaupungista, jossa se päihitti sarjajumbo Korihait 96–70. Seagulls johti läpi pelin ja venytti eron suurimmillaan 31 pisteeseen.

Lassi Nikkarinen nousi 16 pisteellä voittajien tehokkaimmaksi. Korihaiden pisteykkönen Trey Zeigler päätyi samaan lukemaan.

Myös KTP-Basket otti vakuuttavan voiton, kun se kukisti Kotkassa Lahti Basketballin 103–77. Lahti voitti ensimmäisen jakson, mutta KTP ratkaisi pelin kolmannella jaksolla vietyään sen peräti 36–13.

Remu Raitanen ja Urald King keräsivät KTP:lle kumpikin 20 pistettä. Chris Clarke teki vieraille 27 pistettä.