Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kouvot vahva miesten Korisliigan Kymenlaakson kohtaamisessa

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa kakkosena oleva Kouvot otti komean 106–74-kotivoiton, kun se kohtasi Kymenlaakson paikallispelissä KTP-Basketin.

Kouvot pohjusti kolmannen peräkkäisen voittonsa jo ensimmäisellä puoliskolla heitettyään ensimmäisellä neljänneksellä 28 ja toisella 30 pistettä. Kouvot pääsi puolivälin tauolle 22 pisteen johdossa, jota KTP ei pystynyt kaventamaan toisella puoliskolla 13 pistettä pienemmäksi.

– Tässä on kivaa se, että kun vastustaja löytää jonkun keinon meidän pysäyttämiseksi, seuraava vastustaja yrittää matkia sitä, mutta me kehitymme koko ajan kohti pudotuspelejä, lausui Kouvojen valmentaja Jyri Lehtonen.

Makuach Maluach teki Kouvoille 23 pistettä ja Billy Boyd 22. KTP:n tehokkaimpia olivat Urald King 15:llä ja Remu Raitanen 14 pisteellä.

Lahti Basketball palasi voittajaksi

Alemmassa jatkosarjassa Lahti Basketball palasi kolmen tappion jälkeen voittajaksi, kun se kukisti kotipelissään Bisons Loimaan 86–70.

Lahti karkasi toisella neljänneksellä 16 pisteen johtoon eikä päästänyt Bisonsia enää edelle.

Antonio Ballard nosti voittajille 20 pistettä ja Chris Clarke 16. Bisonsista uusi takamies CJ Jackson heitti 17 ja Thomas Vehmanen 15 pistettä.