Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Inter takoi neljässä minuutissa kolme maalia – Petteri Forsellin syötöt voiton takeena

Turun Inter pääsi perjantaina ensimmäistä kertaa tällä kaudella miesten jalkapalloliigassa kotiareenalleen ja laittoi heti maalihanat täysillä auki. IFK Mariehamn joutui katselemaan turkulaisten ilotulitusta, kun jo ennen avausjakson puoliväliä Inter takoi neljässä minuutissa kolme maalia.

Benjamin Källman kaunisteli vielä puolen tunnin pelin jälkeen Interin voittolukemiksi 4–0. Kaikki Interin maalit syötti Petteri Forsell.

Interin päävalmentaja Miguel Grau hehkutti Forsellin loistopeliä.

– Neljä syöttöä, mutta myös suuri vastuu puolustuspelissä. Forsell on Interin pelin sielu, jonka kautta peli kulkee loistavasti, Grau riemuitsi.

Källman nousi kahdella maalillaan jakamaan maalipörssin kärkipaikkaa.

– Loistava alku kotikentällä, joka tosin oli vielä melko huonossa kunnossa talven jälkeen. Paikoitellen pallo pomppi sinne tänne, mutta onneksi monta kertaa vastustajan maaliin, Källman iloitsi.

Tappio oli maarianhaminalaisille kauden ensimmäinen. Joukkueen päävalmentaja Daniel Norrmén totesi, että Inter oli yksinkertaisesti liian kova vastus.

– Kolme maalia salamavauhtia vei täysin otteen pelistämme, Norrmén harmitteli.