Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mr Stahl torjui vanhemmat kilpakumppaninsa – V.G. Voitto loisti taas

Urjalassa asuvan Ville Mäkelän valmentama Mr Stahl nappasi vihdoin keskiviikkona Vermossa kauden avausvoittonsa.

Nelivuotias Mr Stahl kohtasi jaettavassa sarjassa vanhempia ravureita. Esa Holopaisen ohjastama Mr Stahl oli arvottu keljulle lähtöpaikalle eturivin uloimmaksi, mutta Holopaisella oli huonoon arpaonneen lääke: hän päästi Mr Stahlin vauhtivarat valloilleen heti kiihdytyksessä ja kaksikko ryöväsi keulapaikan itselleen.

Sunnuntaihölkkää Mr Stahl ei kärkipaikalla saanut suorittaa, sillä Tuomas Korvenoja heitti Salty Dogin kanssa jo kirivaiheen alkuvaiheilla kovan haasteen. Mr Stahl torjui Salty Dogin matkalla ja Ferrari Borkin lopun voittoväännössä onnistuneesti.

– Mr Stahlin onnistumista on odotettu pitkään, hyvä että se tuli tänään. Mr Stahl on kisannut kovissa ikäluokkalähdöissä, joissa se ei ole ollut helppoa, Holopainen huomautti.

Esa Holopainen ajoi Vermossa toisenkin täysosuman. Sekin tuli nelivuotiaan ravurin kanssa, kun Eventful Swamp kiri parhaaksi.

Derbyvoittaja paras laukankin kanssa

Viisivuotislähdössä ikäluokan ykkösnimi ja tämän vuoden suomenhevosten Derbyn sankari V.G. Voitto laittoi pelin jännäksi, kun Seppo Suurosen tallin ori laukkasi kirikierroksella. Siitä välittämättä Ari Moilasen ajokki ehti vielä todella helppoon ykköstilaan, joka oli tähtiravurille jo kauden 9:s. Pro otti hopeaa.

Illan tiukin taisto voitosta nähtiin Tapio Perttusen suojatin Go West Young Manin ja Pekka Korven valmentaman ja ohjastaman Full Picturen välillä. Go West Young Man veti pidemmän korren senttimetritaistossa.

Kylmäveristen kohtaamisessa kotiradan valmentajan Mika Mäkelän suojatti Rannan Pomo venytti voittoputkensa jo neljän mittaiseksi.

Toto65-voittoihin ylsivät myös Strong Caviar ja Lukaku di Quattro. Täysosumalla sai suosikkien juhlittua 24,89 euroa.