Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kytösaho venytti pisteille Kulmin lentomäessä ja Rautionaho Hinterzartenissa

Mäkihypyn miesten maailmancupissa päästiin lauantaina lentomäen makuun, ja ainoana suomalaishyppääjänä Itävallan Kulmin HS235-mäessä kisaan selviytynyt Niko Kytösaho ylsi cupin pisteille sijoituttuaan 25:nneksi. Kytösaho hyppäsi 192 ja 187 metriä.

– Ihan hyvä päivä. Perjantain ja tämän päivän koekierroksesta tehtiin parannusta ja sain parhaat hypyt kisaan. Lentomäkeen siirtyminen on ollut vähän vaikeaa, eikä edelleenkään kovin hyvää tekemistä, mutta perjantaihin nähden hyvä päivä. Pitää olla tyytyväinen aina, kun saa täyden kisan hypättyä, Kytösaho summasi tiedotteessa.

Naisten maailmancupissa hypättiin lauantaina Saksan Hinterzartenissa. Suomalaiskaksikosta Jenny Rautionaho pääsi pisteille 22. sijallaan, Julia Kykkänen jäi avauskierrokselle (32:s).

– Sijoituksellisesti ihan kohtuullinen tulos. Hypyt oli vähän jo parempaa kuin tässä viime aikoina, mutta on siinä vielä metrejä otettavissa, Rautionaho sanoi tiedotteessa.