Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Helsinkiläisessä ravintolassa ydinkeskustassa ammuskeltu – yksi toimitettu sairaalaan, ulkopuolisiin ei kohdistu vaaraa

Poliisi kertoi keskiviikkoiltana kymmenen aikaan Twitterissä, että tapahtumapaikalla on yksi loukkaantunut. Vesa Moilanen / LEHTIKUVA

STT

Snellmaninkadulla Helsingin ydinkeskustassa olevassa Pataässä-nimisessä ravintolassa on ammuskeltu. Poliisi kertoi keskiviikkoiltana kymmenen aikaan Twitterissä, että tapahtumapaikalla on yksi loukkaantunut. Poliisi tiedotti myös, ettei ulkopuolisiin kohdistu vaaraa.

Poliisi teki tapahtumapaikalla kiinniottoja, ja uhri toimitettiin sairaalahoitoon.

Aiemmin poliisi ilmoitti, että tapahtumapaikalta poistui 4–5 henkilön seurue, jota poliisi tavoittelee. Epäillyllä kerrottiin olevan musta vaatetus ja mustat henkselit.

Helsingin poliisin viestinnästä kerrotiin myöhään illalla STT:lle, että osa seurueesta on edelleen tavoittamatta. Viestinnästä ei vielä osattu vastata siihen, onko rikoksesta epäilty kiinniotettujen joukossa.

Poliisi pyytää vihjeitä tai havaintoja tapahtumiin liittyen hätänumeroon 112.

Poliisi suorittaa parhaillaan teknistä ja taktista tutkintaa. Tekoväline on poliisin hallussa. Helsingin poliisin viestinnästä ei suostuttu kertomaan, millaisesta tekovälineestä oli kyse.

Poliisi kertoi tiedottavansa tapauksesta lisää aikaisintaan torstaina.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut