Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Uutismedian liitto palkitsi Sydän-Satakunnan ja Koillissanomat Vuoden paikallismedioina

Koillissanomat palkittiin yhdessä Sydän-Satakunnan kanssa Vuoden paikallismediana. Palkinnon myöntää Uutismedian liitto. TIMO JAAKONAHO / LEHTIKUVA

STT

Sydän-Satakunta ja Koillissanomat on palkittu Vuoden paikallismedioina, tiedottaa Uutismedian liitto. Sydän-Satakunta ylsi voittoon kerran viikossa ilmestyvien paikallislehtien joukosta ja Koillissanomat vähintään kaksi kertaa viikossa ilmestyvien joukosta.

Sydän-Satakunta julkaisee muistelujuttuja sekä myös uutisia. Lehteä julkaistaan myös verkossa. Koillissanomat tarjoaa juttuja paikallisille sekä alueella matkaileville ihmisille. Myös Koillissanomat ilmestyy verkossa.

Kerran viikossa ilmestyvien paikallislehtien toiselle sijalle sijoittui Rantalakeus ja kolmanneksi Jurvan Sanomat. Vähintään kaksi kertaa ilmestyvien lehtien sarjassa toiseksi sijoittui Raahen seutu ja kolmanneksi Västra Nyland.

Uutismedian liitto palkitsi myös kaupunkilehtien parhaimmiston. Ykkössijan nappasi Seinäjoella ilmestyvä Epari. Toiseksi sijoittui Itä-Uudellamaalla jaettava Itäväylä ja kolmanneksi Uusi Lahti.

Uutismedian liiton järjestämään paikallismediakilpailuun voivat osallistua liiton jäsenlehdet. Kilpailuun osallistui tänä vuonna 71 lehteä. Kaupunkilehtikilpailuun osallistui 28 lehteä.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut