Lakritsi ja salmiakki saavat suomalaiset kuolaamaan, mutta esanssinen mansikantuoksu on kansan inhokki – "Parfyymiset tuoksut eivät vedä tässä maassa", karkkitehtaalla tiedetään

Tuotekehityspäällikkö Niina Hytti ja tuotekehittäjä-trainee Anni Manner sanovat, että on mahdotonta ennustaa, mikä karamelli menestyy. Anu Kiljunen

Marianne-karamelli on jo 71-vuotias alkuperäinen lappeenrantalainen, Fazerin Parhain -karkkisekoitus 85-vuotias ja joukon nestorina ovat peräti 91-vuotiaat vihreät kuulat.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi vain 9,90 € / kk ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 3 € Olen jo tilaaja