Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Oletko rakastunut ja aloittanut seurustelun koronavuonna? Kerro meille tarinasi

Oletko sinä löytänyt rakkauden korona-aikana? Hanna Marjanen
Milja Kungas

Milja Kungas

Korona-aika on saattanut mutkistaa uuden seurustelusuhteen aloittamista. Teemasuomalainen tekee juttua aikuisten rakastumisesta ja seurustelun aloittamisesta korona-aikana.

Oletko sinä rakastunut ja aloittanut seurustelun koronavuonna? Missä ja miten seurustelu on alkanut? Asutteko samalla vai eri paikkakunnalla? Miten tapaamiset ovat onnistuneet? Onko korona-aika hankaloittanut tai vähentänyt tapaamisia normaalioloihin nähden?

Kerro meille rakastumisesta ja koronavuoden haasteista ja iloista seurustelussa. Kerro myös ikäsi ja asuinpaikkakuntasi. Lähetä vastauksesi sähköpostilla milja.kungas@teemasuomalainen.fi 30.4. mennessä. Juttu julkaistaan Mediatalo Keskisuomalaisen lehtien ja sanomalehti Karjalaisen hyvinvointiteemassa.

Etsimme juttuun myös koronavuonna rakastunutta paria haastatteluun ja kuvaukseen. Jos sinä ja kumppanisi olette tarvittaessa valmiit haastateltaviksi, laita vastauksesi mukaan tarkemmat yhteystietosi: nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä asuinpaikkakunta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut