Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

MTV: Valkeakosken henkirikoksen uhri oli tuomittu hiljattain törkeästä kuolemantuottamuksesta

Valkeakosken henkirikoksen uhrina kuollut on 19-vuotias, paikkakuntalainen mies. Hän kuoli puukotuksen uhrina, kertoo MTV Uutiset. Valkeakoskelainen nainen vangittiin tänään todennäköisin syin epäiltynä taposta.

Poliisi sai ilmoituksen tapahtuneesta kello 23.30 keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Rikos tapahtui yksityisasunnossa lähellä Valkeakosken keskustaa.

MTV Uutisten varmistamien tietojen mukaan henkirikoksen uhrina kuollut nuori mies oli saanut 2 vuoden ja 8 kuukauden mittaisen tuomion törkeästä kuolemantuottamuksesta vain kaksi päivää ennen kuin sai surmansa. Tuomiota ei ehditty toimeenpanna.

Mies ajoi viime syyskuussa alkoholin ja huumeiden vaikutuksen alaisena risteysalueella pyörällä liikkuneen kolmekymppisen perheenisän päälle. Pyöräilijä kuoli törmäyspaikalle. Tapaus sattui Apiankadulla Valkeakoskella.

Myös taposta epäillyllä naisella on aiempaa rikostaustaa. Hän on syyllistynyt muun muassa pahoinpitelyihin ja näpistyksiin.